Reclama

Vasluianca s-a dus la munca in Italia pentru a oferi un trai mai bun copiilor. A inceput sa il ingrijeasca pe batranul Giovanni, insa dupa un timp a inceput calvarul: ”A intrat noaptea in camera mea si….”. E ireal ce se petrece

O vasluianca s-a dus sa munceasca in Italia pentru a oferi un trai mai bun copiilor lasati in tara. Femeia s-a dus la o agentie, iar aceasta a trimis-o sa lucreze ca ingrjitoare in casa unui batran.

Dupa cateva zile, pentru femeie a inceput adevaratul calvar. S-a trezit cu batran in miezul noptii intrand in camera ei. Cand a vazut cu ce propunere a venit pentru ea, a ramas interzisa, scrie vremeanoua.ro.

Citeste continuarea articolului in partea de jos.Reclama

Loading...


Reclama„Dupa cateva zile de cand incepusem sa lucrez la batranul Giovanni, m-am trezit cu el ca vine peste mine noaptea in camera mea si imi cere sa facem amor! Eu am ramas fara cuvinte, dar el era foarte insistent. Mi-am luat telefonul si am inceput sa-l filmez, ca sã am probe sa le arat rudelor lui ce face si mai ales celor de la agentie! Pentru ca m-a jignit enorm! Am reactionat calm, imi era frica de o eventuala criza din partea lui, l-am intrebat de ce face asta, iar el si-a dat jos pantalonii si a scos din chiloti …. organul, fluturandu-l in fata mea si fãcandu-mã cu..a.

Mi-a zis ca stie el ca am fost cu barbati si ca de ce nu vreau cu el. L-am potolit, i-am zis sa mearga sa se culce, i-am spus frumos ca eu am sot si copii, ca nu pentru asta am venit, ci sa am grija de el, iar el ma tot ameninta ca ii va spune femeii de la agentie ca este nemultumit de mine. M-a certat intruna si m-a jignit! Vedeti ce umilinte suportam, prin ce trebuie sa trecem ca sa aducem bani acasa familiei? Dar asa ceva este greu si iti trebuie nervi tari ca sa nu clachezi”, a spus femeia care ne-a trimis video-ul. Comentariile sunt de prisos!

Reclama