Reclama
Reclama
Reclama

Us / Noi (2019) online subtitrat

Reclama

Us / Noi (2019) online subtitrat este un nou thriller psihologic american. Regizat de Jordan Peele, filmul urmărește o familie care se confruntă cu o serie de dubluri criminale cunoscute sub numele de The Tethered. Proiectul a fost anunțat pentru perima dată în februarie 2018 iar o mare parte din actori s-au alăturat în acea vară.

În anul 1986, tânăra Adelaide Thomas merge în vacanță cu părinții ei în Santa Cruz. La plajă ea se rătăcește și intră într-o casă ciudată unde întâlnește o dublură a ei într-un coridor de oglinzi. Atunci când părinții o găsesc într-un sfârșit, fata nu poate să vorbească, drept urmare o duc la un terapeut care îi pune diagnosticul de stress post-traumatic.

În prezent, Adelaide este adultă și merge cu propria familie la casa de pe lac din Santa Cruz, alături de soțul Gabe și copiii lor, Zora și Jason. Cei doi se întâlnesc cu doi prieteni pe plajă, dar Jason se plimbă prea departe și vede un bărbat care stă în picioare singur, iar sângele i se scurge de pe mâini. Când înțelege că Jason a dispărut, Adelaide intră în panică și familia părăsește plaja imediat cum Jason este găsit.

În acea noapte o familie de 4 persoane intră pe aleea lor, îi atacă și intră în casă, dar nu trece mult până când familia Wilson realizează cu stupoare că atacatorii lor sunt dubluri ale fiecăruia dintre ei. Vezi online trailerul acestui horror spumos, Us / Noi (2019) online subtitrat:

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu