Reclama


Romania Oficial!


„Tu mi-ai adus mereu”

Marcel Toader postase recent un mesaj emoționant pentru singura femeie pe care a iubit-o necondiționat, mama sa! Cu toate că toate doamnele din viața lui l-au dezamăgit, Marcel Toader își venera mama și nu ezita niciodată să o spună, chiar și în mod public.

 

Mesaj emoționant al lui Marcel Toader pentru mama sa

Îi mulțumea cu fiecare ocazie pe care o avea pentru modul în care l-a crescut, pentru felul în care l-a crescut și pentru tot ce a făcut pentru el. Acum, Marcel Toader și-a lăsat mama în urmă, fără voia sa. Omul de afaceri a m*r|t pe 3 august, după ce a suferit un |n[email protected], în timp ce se afla la masă cu avocatul său.

“#Mulțumesc Iubită Mamă ! #Steaua #mea #din #zori #de #Zi. De ziua fericirii toate gândurile mele se îndreaptă către Tine. Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău.

Citeste continuarea articolului in partea de jos.Reclama

Loading...


ReclamaMereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar… Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa”, a scris Marcel Toader pe contul lui de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Marcel Toader a m*r|t sâmbătă, în jurul orei 16:00. Afaceristul de 56 de ani a suf3rit un |[email protected] Potrivit unui prieten de-al său, Marcel Toader a căzut cu capul pe masă și a [email protected], iar m3dicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i [email protected] v|@ța.

Reclama