Reclama
Reclama
Reclama

Toată lumea spune că sunt rivale! Care este adevărul? Ce au făcut Andreea Berecleanu şi Andreea Esca:

Reclama

Andreea Berecleanu şi Andreea Esca sunt cele mai apreciate şi cunoscute ştiriste din România. Pentru că fiecare este imaginea altul post TV, dintotdeauna, oamenii au spus despre ele că sunt rivale! Însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Avem dovada!

Să vezi şi să nu crezi! În ciuda aparenţelor şi a zvonurilor apărute de-a lungul timpului despre relaţia dintre Andreea Berecleanu şi Andreea Esca, cele două ştiriste se înţeleg extrem de bine. Au în spate un început comun pe plan profesional, iar prietenia lor nu a cunoscut probleme.

Ba chiar, din contră! Se întâlnesc deseori la evenimente, iar atunci nu vorbesc despre serviciu, ci despre familiile lor. Mai mult, şi cele două fiice ale lor sunt prietene şi trăiesc într-o „lume comună”, aşa cum spunea Andreea Berecleanu în urmă cu ceva timp.

Ambele ştiriste şi-au trimis fetele la studii în Londra, în acelaşi timp şi nu putem să credem că nu şi-au împărtăşit părerile legate şi de acest subiect.

Ce au făcut Andreea Berecleanu şi Andreea Esca

De data aceasta, Andreea Berecleanu şi Andreea Esca au plecat împreună la Verona, pentru două zile de interviuri şi clipe de relaxare. Alături de alţi jurnalişti, cele două trăiesc noi experienţe, departe de România. Şi un asemenea moment nu rămâne secret!

Andreea Berecleanu postat pe contul de Facebook mai multe fotografii, printre care şi una în care apare cu Andreea Esca. Cu zâmbetele pe buze, într-un magazin cu decoraţiuni de Crăciun, Andreea Esca şi Andreea Berecleanu au atras toate privirile. De ce altă dovadă să fie nevoie?!

De altfel, anul trecut, cele două au fost plecate la acelaşi eveniment.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu