Reclama
Reclama
Reclama

Game of Thrones sezonul 8 episodul 6 online subtitrat

Reclama

Game of Thrones sezonul 8 episodul 6 online subtitrat este unic. HBO tocmai a publicat prima serie de fotografii din acest ultim episod al seriei. Deși HBO a pregătit imaginile în special pentru a nu da indicii despre poveste, știm măcar cât va dura finalul GOT: o oră și 20 de minute.

Una dintre imagini o arată pe Regina Daenerys stând triumfătoare în fața armatei printre ruinele din Kings Landing. O altă imagine ne arată un Tyrion uimit, înțelegând abia acum faptul că regina lui s-a transfomat din eliberator în distrugător, acesta își pune cu siguranță la îndoială decizia de a se alia cu Dany și în mod sigur ne așteptăm să joace o parte importantă în deznodământ.

În fotografiile date publicității nu le vedem pe multe dintre personajele care au supraviețuit urgiei reginei, însă nu ne îndoim că Jon Snow și frații săi vor avea și ei un rol major în acest final fiindcă vor fi nevoiți să se confrunte cu ce s-a ales de regină, iar Jon Snow ne-ar putea surprinde luând decizia de a-și îmbrățișa destinul. Miza cea mare în acest episod va fi de a controla cele șapte regate Westeros și de a afla cine va sta pe Tronul de Fier.

Iată trailerul Game of Thrones sezonul 8 episodul 6 online subtitrat pe care îl așteptăm cu toții, aici poți vedea și primele imagini date publicității de HBO:

 

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu