Reclama
Reclama
Reclama

Game of Thrones sezonul 8 episodul 5 online subtitrat

Reclama

Game of Thrones sezonul 8 episodul 5 online subtitrat nu arată un război ci devastare pură. Episodul pur și simplu a arătat masacrul, uneori doar de dragul violenței, cel puțin așa spun unii critici. Episodul 5, numit The Bells, ne-a amintit și că uneori Game of Thrones nu are mereu sens, pe scurt: Daenerys Targaryen a luat decizia de a arde mii de oameni nevinovați din răzbunare și pentru a-i arăta reginei Cersei Lannister că poate.

Decizia lui Daenerys alături de cursa lui Jaime de a se împăca cu Cersei fac din acest episod unul inconsistent. Varys nu încearcă să își ascundă îngrijorarea dată de o Daenerys ajunsă la tron, și merge la Jon Snow să îl convingă pe el să guverneze, desigur că moare pentru asta, de mâna reginei și a dragonului ei, singurul rămas.

Jon Snow înțelege că nu ar trebui să aibă o relație atât de intimă cu mătușa sa, și încearcă să facă din despărțire ceva cât mai delicat, în timp ce regina se teme că el îi va lua locul, fiindcă, așa cum spune ea, „Mult mai mulți oameni te iubesc pe tine, și nu pe mine. Nu am iubire aici, am doar frică”. Jon își proclamă iubirea pentru ea, însă numai ca regina lui.

Ce se întâmplă în continuare se petrece pe fundalul măcelului venit de sus, de la dragon. Toate personajele par să aibă mici revelații față în față cu atât de  mult sânge, ceea ce nu poate fi de bine pentru regina dragonilor.

Vizionează online trailerul pentru Game of Thrones sezonul 8 episodul 5 online subtitrat, merită să știi la ce să te aștepți:

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu