Reclama
Reclama
Reclama

Gambit (2020) online subtitrat

Reclama

Gambit (2020) online subtitrat a fost amânat o veșnicie. Filmul a rămas în faza de dezoltare pentru atât de mulți ani încât unii fani îl consideră aproape o glumă. Acesta trebuia să fie un film cu supereroi bazat pe personajul Marvel cu același nume și mai trebuia să facă parte din seria X-Men. Înainte de prima lui anulare, filmul fusese scris de Josh Zetumer, fiind bazat pe o poveste a lui Chris Claremont, iar Channing Tatum trebuia să joace rolul principal.

Tatum încercase de multă vreme să îl includă pe Gambit în filmele cu X-Men, dar nu a fost posibilă introducerea lui, deși acesta și-a avut apariția în Wolverine (2009), Taylor Kitsch, cel care l-a interpretat, nu a ajutat prea mult personajul. Producătorul Lauren Shuler Donner a arătat un interes pentru un film Gambit în 2014, iar actorul a semnat contractul în luna mai a acelui an. Însă filmul s-a aflat în faza de dezvoltare încă de atunci. Deși Gambit trebuia să fie lansat pe 13 martie 2020, dezvoltarea filmului a fost amânată datorită faptului că 21st Century Fox by Disney l-a cumpărat între timp.

Deși încă nu se știe dacă se va mai realiza sau nu, avem un trailer posibil, vezi online trailerul pentru Gambit (2020) online subtitrat:

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu