Reclama
Reclama
Reclama

Friday the 13th (2020) online subtitrat

Reclama

Friday the 13th (2020) online subtitrat nu este doar un remake. În 2009 Marcus Nispel a fost angajat pentru a regiza o refacere a filmului omonim, Friday the 13th, scris de Damian Shannon. Dar în loc să fie doar o reluare a filmului original, produsul cel nou a luat elemente din primele patru filme ale seriei într-o încercare de a oferi o istorie lui Voorhees. De exemplu se încerca elucidarea motivului pentru care el purta o mască de hockey.

Din fericire, spre deosebire de celelalte filme horror cu multe părți, precum Saw, acțiunea din Friday the 13th (2020) este destul de clară. Primele 9 filme ale seriei originale sunt în ordine cronologică așa că pot fi văzute în ordine. Jason este un copil care s-a înecat datorită neglijenței angajaților unei tabere pentru copii. Decenii mai târziu, se zvonește că lacul este blestemat și devine peisajul pentru o serie de masacre în masă. Jason apare în toate aceste filme, fie sub rolul de criminal, fie ca motivație a crimelor.

Se presupune că și acest nou film va urma măcar această convenție devenită deja tradiție datorită primelor versiuni. Vezi online un trailer pentru noul film horror Friday the 13th (2020) online subtitrat:

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu