Reclama
Reclama
Reclama

Frățiorii Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arși de vii, în casă. Mama, care plecase după băutură, a postat un mesaj pe Facebook

Reclama

Cel mai mic avea patru luni, iar cel mai mare patru ani. Au murit arși de vii, ținându-se de mână. Așa le-au găsit pompierii cadavrele carbonizare. Se numeau Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian și erau frați. Mama plecase după băutură, spun vecinii, și de cele mai multe ori îi neglija complet.

După ce casa din Timișoara în care locuiau a luat foc și i-a omorât pe cei patru copilași, mama a postat pe Facebook.

„Patru suflete s-au stins din viaţa mea” şi „Doliu în familia mea”, a scris Ana Maria pe reţeaua de socializare, potrivit observator.tv.

Patru fraţi, cu vârste cuprinse între 4 luni şi 6 ani, au murit carbonizaţi, într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa din Timişoara, miercuri seara.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că într-un apel primit în jurul orei 22,35 se solicita intervenţia pompierilor pentru lichidarea unui incendiu la o casă cu două apartamente, din Timişoara.

Din primele date primite de la apelant, cei de la ISU au fost informaţi că în interiorul locuinţei ar fi un adult şi patru minori.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, două ambulanţe SAJ cu medic, două ambulanţe SAJ cu asistent medical şi o autospecială de transport personal şi victime multiple. La sosirea echipajelor la faţa locului, incendiul se manifesta într-o cameră şi pe holul locuinţei cu o degajare mare de fum.

„În cele două apartamente locuiau nouă persoane, patru adulţi şi cinci minori (cei cinci minori erau fraţi, n.r.). Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care trei adulţi şi un adolescent de 14 ani au fost transportaţi la spital şi încă un adult a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă refuză transportul la spital. Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate patru persoane decedate”, a afirmat Elena Megherea.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu