Reclama

Cum arata Brigitte Sfat cu voalul pe cap. Prima imagine cu vedeta

Brigitte Sfat are un voal lung si o diadema impresionanta la nunta sa de azi cu Florin Pastrama, cel care ii este cel de-al patrulea sot. In ziua in care are loc cununia religioasa, Brigitte Sfat a mers a la un salon de infrumusetare pentru a se coafa si pentru a-si aranja voalul. Bruneta si-a prins parul intr-un coc lejer si a ales un voal foarte lung si o coroana ca de regina, potrivit spynews.ro.  La nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama sunt asteptati peste 400 de invitati. Ceremonia religiasa in rit penticostal si petrecerea de nunta vor avea loc la un salon de lux din Capitala. printre invitati se numara si Bombo pastrama, varul mirelui Florin Pastrama.

 

Citeste continuarea articolului in partea de jos.Reclama

Loading...


Reclama„Din cate stiu eu, se inteleg bine de tot. Se iubesc, sunt fericiti si se vede treaba asta. Ca fiecare relatie, si o cearta… na. El o cearta ca sa o impace. Dupa nunta pleaca la mare, prin Bali, prin Maldive, nu stiu unde au spus. Ei vor sa faca mai multi copii, asa stiu. Era de asteptat, noi asteptam cu totii sa faca nunta. Ne bucuram, suntem cu el. Ca la orice barbat, ii mai fug ochii. Cand e vorba de familie, pune punct la tot”, a declarat Bombo Pastrama pentru spynews.ro.

La randul ei, mama lui Florin Pastrama a fost cea care i-a intampinat in curte pe unii dintre invitatii la nunta fiului ei cu Brigitte Sfat, noteaza aceeasi sursa. Imbracata cu o rochie peste genunchi, cu parul prins in coc si cu un zambet larg pe chip, mama lui Florin Pastrama este in culmea fericirii.

Reclama