Dumbo (2019) online subtitrat

Dumbo (2019) online subtitrat este noua capodoperă marca Tim Burton. Este adorabil și sincer, personajul provoacă multă agitație iar filmul promite distracție pentru toată familia. Dumbo (2019) online este o repunere în scenă a unui clasic Disney și de fapt este realizat din mai multe bucăți ale fimelor lui Tim Burton, lipite între ele.

Cu urechile lui prea mari, Dumbo este subiect de uimire și ridicol, devenind unul dintre neadaptații clasici ai lui Burton. Filmul începe la finalul Primului Război mondial, atunci când veteranul Holt Farrier, interpretat de Colin Farrell, se întoarce acasă din război, total schimbat. Și-a pierdut un braț în bătălie și a văzut lucruri care l-au marcat pentru totdeauna. Totodată, el se întoarce la fiica și fiul lui care și-au pierdut mama în timp ce el era plecat. Acum descoperă că vechea lui familie de circari, în care se integra perfect făcând trucuri pe cal, este doar o carapace a vechiului său sine.

Danny DeVito este patronul circului, dar acesta i-a vândut caii pentru a păstra afacerea, tocmai de aceea Holt se găsește în poziția de a fi responsabil pentru elefanți, inclusiv unul care va naște în curând. Așa apare Dumbo, urechi supradimensionate, destinat să fie luat de la mama lui pentru a fi dresat să facă tot felul de trucuri pentru bani. Însă are doi aliați importanți, copii lui Holt.

Dacă aveți copii, până la finalul lui Dumbo (2019) veți fi în lacrimi, vizualizează trailerul pentru Dumbo (2019) online subtitrat pentru a te convinge că motivele sunt întemeiate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *