Untitled Ghostbusters Project (2020) online subtitrat

Untitled Ghostbusters Project (2020) online subtitrat va face parte din franciza de comedie supranaturală creată în 1984. Filmele seriei se centrează de obicei pe un grup de parapsihologi excentrici din New York care investighează și capturează fantome, iar din asta își câștigă pâinea. Noul film care își va avea lansarea în 2020 a fost făcut public în stadiul de proiect chiar de către Jason Reitman, fiul regizorului original. Acesta va regiza și co-scrie pelicula, pe când tatăl lui îl va produce.

Noul film Ghostbusters va avea în prim-plan un grup de adolescenți, doi băieți și două fete, ei vor fi noii recruți ai echipei titulare. Lansarea va avea loc pe data de 10 iulie 2020 iar filmările vor începe în iulie 2019 în Calgary și vor dura aproximativ 15 săptămâni. Ceea ce este îmbucurător este faptul că Bill Murray, Dan Aykroyd și Ernie Hudson, originalii Ghostbusters, au anunțat toți că sunt foarte dispuși să se întoarcă, deși, din păcate, au mai precizat și că nu au fost întrebați nimic oficial cu privire la revenirea lor în rolurile deja consacrate.

Dacă și tu ești pregătit pentru un nou film Untitled Ghostbusters Project (2020) online subtitrat, privește online un trailer despre această urmare mult-așteptată:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *