Untitled Marvel Project (2020) online subtitrat

Untitled Marvel Project (2020) online subtitrat a fost amânat de pe 20 august 2020, pe 31 iulie 2020. Acesta promite să fie un film straniu încă de la început fiindcă amânarea se datorează concedierii scenaristului James Gunn, pentru ca apoi același om să fie reangajat pentru același proiect, care oricum este un mister. Unii spun că ar fi vorba despre The Eternals, o rasă de proto-umani fantastici care au fost creați de către ființele Celestiale pentru a aduna vaste cantități de energie cosmică.

La fel de bine ar putea fi vorba și despre filmul Black Panther 2, în care personajul principal își poate recupera tronul. O altă presupunere a fanilor este aceea că acest proiect căruia nu i s-a dat încă nume ar putea fi filmul despre supereroul asiatic Shang-Chi, maestrul Kung-Fu, fiul legendarului răufăcător Fu Manchu. O altă presupunere este aceea că pelicula fără nume ar putea fi Captain Marvel 2, dar la fel de bine ar putea fi și Doctor Strange 2. Marvel are multe planuri pe care nu dorește mereu să ni le împărtășească în întregime.

Vă invităm, deci, să vizualizați online trailerul pentru cele 6 filme care vor apărea în Universul Marvel după Endgame, printre ele s-ar putea afla și acest Untitled Marvel Project (2020) online subtitrat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *