Shang-Chi (2020) online subtitrat

Shang-Chi (2020) online subtitrat îl pune în scenă pe primul supererou asiatic. Acesta este un mare maestru în Kung-Fu, iar filmul despre el a fost confirmat de Marvel în decembrie 2018, deși personajul își făcuse debutul în benzi desenate încă din 1973, după uriașul succes al unor filme despre arte marțiale precum Enter the Dragon. Deocamdată filmul este un mare mister, nici cele mai bine informate surse nu au idee ce actori vor juca în el.

Există zvonuri că Marvel ar căuta un regizor asiatic sau american-asiatic pentru a-l aduce pe Shang-Chi pe marele ecrane. Marvel nu a anunțat o dată de lansare, dar am aflat că noul lor supererou nu are superputeri și este chinez pe de-a întregul, în plus se pare că pelicula despre el va fi filmată în Sydney. Cu un tată criminal și o mamă americancă care a fost aleasă pe baze genetice de către tată, Shang-Chi a fost crescut și antrenat încă de la naștere pentru arte marțiale, de către tată și instructori. Crezând că tatăl lui este un om bun cu multe misiuni de caritate, fiul a fost trimis în Londra pentru a ucide un doctor despre care tatăl lui i-a zis că e malefic.

Iată ce face personajul când află că propriul părinte este de fapt cel malefic, privește un trailer neoficial pentru Shang-Chi (2020) online subtitrat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *