IT: Chapter 2 (2019) este adaptarea romanului cu același nume al lui Stephen King. It este povestea a șapte copii din orașul ficțional Derry, Maine. Toți sunt terorizați de către o creatură monstruoasă care este capabilă să ia forma celor mai îngrozitoare coșmaruri ale lor. Totuși, cel mai frecvent aceasta va lua forma lui Pennywise, Clovnul Dansator, cel care revine în Derry o dată la fiecare 27 de ani pentru a se hrăni cu copiii orașului.

După ce au înțeles că sunt hăituiți de către aceeași creatură care își schimbă forma, copiii formează un club și împreună își dau seama că același monstru a fost responsabil pentru uciderea fratelui  lui  Bill Denbrough în vârstă de numai 6 ani, Georgie. Împreună, membri clubului decid să îl confrunte.

La finalul Capitolului I al flmului nu este clar dacă monstrul a fost înfrânt pe vecie. În timpul unei viziuni, Beverly Marsh își vede prietenii împreună din nou, însă ca adulți, luptându-se încă o dată cu Pennywise.  Bill, Beverly, Ben Hanscom, Richie Tozier, Eddie Kaspbrak, Stan Uris și Mike Hanlon merg fiecare pe calea lui separată, dar fac un legământ de sânge să se întoarcă în Derry în anul 1985, pentru a-l învinge pe It din nou. IT: Chapter 2 (2019) online vorbește despre această încercare.

Bev, adultă, se întoarce în oraș pentru a-și onora pactul, douăzeci de ani mai târziu. Ea are vânătăi care sunt datorate cel mai probabil soțului ei abuziv. Prima dată când îi vedem pe toți membri clubului, Eddie Kasbrak lipsește, însă apare mai târziu la restaurantul chinezesc Oriental Jade.

O altă imagine uluitoare în IT: Chapter 2 (2019) online subtitrat este cea a unui pod înconjurat de baloane roșii, vă invităm să descoperiți singuri însemnătatea lui. Vizualizează trailerul aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *