Hellboy (2019) online subtitrat

Hellboy (2019) online subtitrat este o continuitate separată a filmelor precedente.

Vom vedea un nou Hellboy, o nouă abordare a demonului invocat într-un experiment al naziștilor și al vrăjitorului rus Rasputin pentru răsturnarea rezultatelor celui de-al Doilea Război Mondial. Ritualul a fost întrerupt de către Forțele Aliate, ghidate de către omul de știință Trevor Bruttenholm. El îl adoptă pe tânărul Hellboy și îl ia sub aripa sa, motiv pentru care tânărul demon ajunge să fie unul dintre băieții buni, folosindu-și puterile pentru a proteja lumea de terori supranaturale, luptând în timpul liber și cu Biroul de Cercetări Paranormale și Apărare.

Totuși, în ciuda faptului că a crescut de partea bună a baricadei, destinul lui Hellboy este acela de a aduce sfârșitul lumii. În noua abordare a poveștii, deși nu multe detalii sunt cunoscute, potrivit zvonurilor, sosirea eroului pe Pământ va fi modificată.

Este clar că eroul se va lupta în noua variantă cu Regina Sângelui, interpretată de Milla Jovovich, iar trailerul sugerează că aceasta îl va împinge pe neînfricatul cel roșu puțin mai departe în calea împlinirii destinului său apocalipic.

Acestea fiind zise, trailerul oficial are câteva momente sângeroase, clipe de fantezie și comedie, însă observăm un ton mult mai întunecat reieșind la suprafață. Ce va face asta din Hellboy (2019)? Vezi online trailerul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *