Dark Phoenix (2019) reprezintă cea mai mare provocare pentru echipa X-Men, aceștia își înfruntă cel mai mare dușman atunci când Jean Grey devine de necontrolat. În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean este aproape ucisă atunci când este lovită de o forță cosmică uriașă. Îndată ce se întoarce acasă, această forță nu numai că o face mult mai puternică, dar și incredibil de instabilă. Echipa X-Men trebuie acum să lucreze împreună pentru a-i salva sufletul, așa că se luptă cu extratereștri care vor ca Jean să își folosească noile abilități pentru a stăpâni galaxia.

Dark Phoenix online subtitrat este scris și regizat de către Simon Kinberg, avându-i în rolurile principale pe James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters și Jessica Chastain.

Manipulată de către o figură misterioasă, interpretată de Jessica Chastain, având ablitatea de a crea iluzii, Jean va fi îndepărtată de prieteni și va sfârși prin a deveni cea mai mare amenințare la adresa lor. Este datoria echipei sale de prieteni să o aducă pe calea cea dreaptă înainte de a fi prea târziu.

Dacă în mod traditional filmele X-Men au inclus mereu un rol și pentru preferatul fanilor, Wolverine, de data aceasta actorul care l-a interpretat până acum, Hugh Jackman, a precizat că lasă acest rol în urmă.

Este acesta primul film X-men în care Wolverine nu va apărea deloc? Vezi online trailerul ca să te convingi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *