Charlie’s Angels / Îngerii lui Charlie (2019) online subtitrat

Îngerii lui Charlie (2019) online subtitrat este noua viziune a regizorului Elizabeth Banks despre elitistul grup care luptă împotriva crimelor. Acesta nu este un remake al iubitei francize, ci, mai degrabă, o continuare care încorporează evenimentele seriei originale din 1970 și 2000. Drept urmare, crede regizorul, la peste 40 de ani de când Charlie și-a adunat grupul de trei îngeri, mai mult ca sigur că în timp ar fi îmbunătățit  întreaga operațiune cu noi chipuri. Charles Townsend, mai bogat ca oricând, și-a dezvoltat afacerea într-o agenție de spionaj la nivel global.

În centrul poveștii le vom întâlni pe Sabina Wilson (jucată de Kristen Stewart),  petrecăreață și extreme de bine pregătită pentru a face față pericolelor; Jane Kano (Ella Balinska), reprezentând mușchii grupului; și Elena Houghlin (jucată de Naomi Scott), omul de știință de la MIT care, așa cum s-a exprimat chiar regizoarea, reprezintă inima ilustrului grup.

Aventura lui Charlie le va purta în întreaga lume, cu opriri la Istambul, Hamburg și Berlin, însă dincolo de toate, Banks s-a implicat mai ales în a sublinia munca de echipă, declarând că pentru ea a fost important să facă un film despre femei care lucrează împreună și se sprijină una pe alta, și nu despre clișeele cinematografice despre femei care au probleme cu mamele și soții. Regizoarea a mai precizat și că a dorit să trateze personajele cu respect. Judecând după prima impresie, acest lucru precum și alte lucruri excepționale i-au reușit cu brio!

Ce va face noua generație de detective ale misteriosului Charlie în acest episod special? Iată câteva indicii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *