Reclama
Reclama
Reclama

Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. „Lupul” a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie:

Reclama

Relația dintre Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” a fost pusă, în ultima vreme, la încercare, gelozia câștigătoarei primului sezon fiind îndreptată asupra amiciției dintre ”Lupul” cu care se iubește și focoasa Larisa Judele.

Cu toate acestea, zilele trecute, ”Lupul” Livian a jucat tare și, fără să stea pe gânduri i-a scris un bilet Biancăi de la ”Puterea Dragostei” făcând, în el, o serie de dezvăluiri incredibile cu privire la viitorul relației lor.

În ciuda tuturor piedicilor, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” continuă să formeze un cuplu, iar relația lor pare să fie dominată de un romantism rar văzut în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea la Kanal D. Mai mult chiar, deși sunt mai tot timpul împreună, Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” nu se mulțumesc să se privească în ochi și să își spună cuvinte dulci, ci își trimit bilețele și scrisorele de amor, așa cum făceau, probabil, și prin primele clase de liceu, atunci când simțeau, pentru prima oară, fiorii iubirii.

Iar zilele trecute, Livian i-a făcut o surpriză de proporții Biancăi, el trimițându-i, un trandafir făcut din hârtie și un bilețel de dragoste. ”Te admir, ești demnă de așa ceva! TE UBEC (probabil, un diminutiv, romantic, al ”te iubesc, n. red.)! Tinzi spre perfecțiune și îmi împingi limitele prosperității… Tot tu mi-ai demonstrat că am limite! Cu tine uit de multe chestii ca țin de mine, de asta pun excelarea mea pe un loc inferior… Nu îți place, știu… Vreau să te scap de orice nesiguranță! Ești trandafirul ieșit din beton… Exact ca și mine”, i-a scris Livian Biancăi de la ”Puterea Dragostei”, dovedind că relația lor este mult mai serioasă decât și-ar putea închipui careva.

„Cadoul vulpiței la întoarcerea mea în Turcia o sa fiu chiar eu. Cu obiecte sau alte atenții nu are rost s-o deranjez fiindcă acolo, la Istanbul, am mai multe opțiuni și nu risc sa stric ceea ce aș cumpăra de acasă pe transport. Însă, voi ține cont de o pofta pe care vulpița mea o are și pe care vreau sa i-o fac. Am să-i aduc în bagaj carne de porc, slănină, pate și jumări. Sper sa nu fie vreo manevră din partea ei să mă trezesc că mă rețin turcii în aeroport. Dacă mi se întâmplă asta, o să mă simt ca Ursul păcălit de Vulpe, când a băgat coada în lac”, a spus, amuzându-se teribil, „Lupul” Livian, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu