Reclama
Reclama
Reclama

Anuntul facut de mama Andreei Tonciu in urma cu putin timp

Reclama

Mama Andreei Tonciu este în doliu. Maria Tonciu a postat pe reţeaua sa de socializare un anunţ care i-a cutremurat pe urmăritori.

Mama focoasei brunete a distribuit pe contul său de Facebook un mesaj prin care se anunţă decesul unui cumnat: „Ai plecat prea repede dintre noi, cumnat drag şi scump. Nu te vom uita niciodată. Ai fost cumnat, dar şi cel mai bun prieten”.

Maria Tonciu nu a oferit prea multe informaţii, comentariile curgând la postarea pe care aceasta a distribuit-o.

Andreea Tonciu, despre zvonurile divorțului de Daniel Niculescu. Bruneta e foc și pară: „Când or muri câinii aștia”

Andreea Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani pentru a se dedica exclusiv vieții de familie. Au apus vremurile când bruneta dansa lasciv la emisiuni și lua parte la evenimentele mondene.

Andreea Tonciu a făcut nunta cu Daniel Niculescu, alesul inimii sale, în urmă cu trei ani. La scurt timp a venit pe lume și micuța Rebbeca, ce le-a împlinit viața de familie. Bruneta este foarte fericită, iar soțul său îi face toate poftele, însă cu toate acestea, nu de puține ori au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi la un pas de divorț. În toate cazurile Andreea Tonciu a reacționat furibund și a dezmințit toate speculațiile. “E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

Bruneta și-a anunțat revenirea în televiziune
După mult timp, iată că a venit și vestea cea mare! Andreea Tonciu și-a anunțat toți admiratorii că pregătește un proiect televizat, iar oamenii vor avea ocazia de a o vedea din nou pe micile ecrane. Foarte entuziasmată, Andreea Tonciu s-a filmat și a postat un video pe Instagram, acolo unde le-a dat fanilor mai multe detalii. ”Voi face parte dintr-un proiect foarte frumos ce va fi difuzat din luna ianuarie”, a spus vedeta.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu