Reclama
Reclama
Reclama

Anda Adam şi soţul ei au făcut marele anunţ! „Sorin a fost foarte fericit când a aflat că sunt însărcinată”:

Reclama

Nu de puţine ori Anda Adam a dezvăluit că Evelin, fetiţa ei, îşi doreşte un frăţior! Iată că, acum, artista şi soţul ei au făcut marele anunţ. Să fie oare acesta cadoul de sărbători pentru Evelin?

Anda Adam se poate declara o femeie împlinită! Are familia la care a visat dintotdeauna, o carieră de succes, dar acum ea şi soţul ei se gândesc la… ceva mai mult. Cei doi au dezvăluit că îşi doresc să-şi mărească familia.

Cu această ocazie, Anda Adam şi-a amintit de momentul în care i-a spus soţului că este însărcinată cu Evelin. Sorin a fost foarte fericit şi, deşi aveau doar jumătate de an de relaţie, au fost hotărâţi şi au ştiut din prima clipă că sunt făcuţi unul pentru celălalt.

„A fost foarte fericit pentru că noi oricum ne doream amândoi chestia asta. Am complotat amândoi la a face un copil. Nu a fost surprins, pentru că ne doream asta. Ne-am cunoscut cu 6 luni înainte să rămân însărcinată. Lucrurile bune se întâmplă repede, când oamenii sunt hotărâţi”, a mărturisit Anda Adam pentru Antena Stars.

Pentru Sorin, Evelin şi Anda sunt totul. Soţul artistei a dezvăluit că cel mai mult fetiţa lui visează la apariţia unui nou membru în familie. Când o fi, o fi! Chiar şi acum, formează familia completă şi au de gând să facă în continuare tot ce şi-au propus. Doar sănătoşi să fie!

„Evelin şi Anda sunt Universul meu. Sunt un om împlinit, dar tot timpul ne dorim în viaţă mai mult. Încă un frăţior ar fi minunat. Cel mai mult îşi doreşte Evelin, apoi eu, apoi Anda! Glumesc, dar… Doamne ajută! Suntem oricum familia completă, să fim sănătoşi că în rest le facem pe toate”, a precizat Sorin.

Asta nu înseamnă că între ei nu există discuţii în contradictoriu. Însă, specifică Anda Adam, comunicarea este cheia.

„În orice cuplu există discuţii în contradictoriu… Eu cred că succesul unei relaţii constă în comunicare”, a mai spus artista.

Reclama
Reclama

Lasă un comentariu